fbpx Curs SetUP - 4 module gândite pentru a te transforma în doar 4 luni într-un seller experimentat Tutorial Video 4 - Amz Setup
Este o școală de antreprenoriat cum nu prea mai găsești
Răspunsuri la toate întrebările despre SetUP
Dacă te interesează acest model de business, te invităm să parcurgi pagina integralCitește mai jos toate detaliile despre cursul SetUP
Amz Setup
Cursul care a ajutat cei mai mulți antreprenori să își lanseze propriile afaceri pe Amazon

Te învățăm concret și ușor de înțeles, cum să faci
profit constant - pe Amazon - din fața unui laptop
Incubatorul de afaceri testat și optimizat de peste 3000 cursanți pentru a te lansa cu propria afacere online

Înscrie-te acum pe lista de așteptare Amazon SetUP și fii primul care află dacă facem o nouă ediție
Înscrie-te Acum pe Lista de Așteptare
Tu de ce nu ești #UP?
SetUP este cursul de care ai nevoie pentru a-ți porni propria afacere online, de succes, direct de acasă. Singur sau cu un prieten, SetUP te învață cum să faci profit consistent prin vânzarea produselor din China pe piața din SUA.

Acesta este un model de afacere care ne generează lunar profit de mii de dolari

Este o școală de antreprenoriat cum nu prea mai găsești, pe baza căreia s-au lansat sute de afaceri online.
Amz Setup
Sx Element
0
CURSANȚI
Sx Element
0
WEBINARII
Sx Element
1
COMUNITATE
Există 3 pași principali
Poate este timpul să te lansezi și tu pe Amazon, cu produse de pe Alibaba, livrate direct în depozitele Amazon. Controlezi totul de pe un laptop, de oriunde vrei, având nevoie doar de o conexiune la internet

Te ghidăm pas cu pas prin fiecare detaliu posibil, astfel încât să nu existe situații neașteptate sau necunoscute.

1
Faci Cercetare de piață pentru a îți face strategia
2
Creezi un produs excelent cu un producător din China
3
Vinzi pe Amazon produse cu raport preț/calitate imbatabil
Cele mai importante motive pentru a te înscrie la SetUP
Foarte multă lume ne roagă să le explicăm ce este special la SetUP.
Dacă e musai, cu plăcere 🙂
Citește mai jos lista întreagă:
EXPERIENȚA
SetUP a fost primul curs de acest gen din România, iar după primele 2 ediții cererea a explodat. Acest lucru ne-a determinat să ținem 5 astfel de ediții în doar 2 ani, ceea ce a însemnat că peste 3000 de cursanți au trecut deja prin mâinile noastre. Noi am învățat de la fiecare grupă lecții importante, lucru care ne-a permis ca fiecare ediție de SetUP să fie un pic mai bună decât precedenta. Vrând-nevrând am învățat pedagogie și am devenit ”profesori”.
COMUNITATEA AMAZONIENII
We are all in this together, este motto-ul nostru. Vei face parte dintr-o comunitate formată doar din oameni care au urmat cursul, nu din “civili”. Sunt antreprenori care sunt obișnuiți să se ajute între ei și se bazează unii pe alții. Vei participa la evenimente, vei putea învăța de la cei mai buni din lume (în cadrul programului pentru avansați - LevelUP) și daca te ții de treabă vei vedea că lucrurile acestea complicate se pot face dacă le iei pe rând și le acorzi atenția necesară
MENTORII
Cursul SetUP vine la pachet cu 11 mentori, foști cursanți SetUP care au afaceri de succes pe Amazon. Din experiența noastră în peste 5 ediții am înțeles valoarea feedback-ului personalizat. De aceea, pentru ca nicio întrebare să nu rămână fără răspuns, cei 11 super mentori te vor ajuta și ghida în călătoria aceasta. Dacă ai compara SetUP cu o universitate, noi suntem profesorii, iar ei sunt asistenții universitari. Aceștia sunt foarte bine pregătiți și orice spun ei vine de la noi. Te vei convinge singur ce oameni faini sunt!
O METODOLOGIE PEDAGOGICĂ
Știm că sună pompos termenul, dar e cel mai aproape de adevăr. Pe măsură ce am învățat de la cursanți, în fiecare webinar, sau la fiecare întrebare de pe grup am devenit mult mai buni în a anticipa ce probleme apar, și să oferim soluții din timp pentru ca toată lumea să aibă rezolvare la ele. Noi nu îți predăm doar din experiența noastră, ci din experiența adunată a întregii comunități, în decursul a doi ani. Informația nu e educație :)
AMAZONIENII FOLLOW-UP
Modulul WAAITT (We Are All In This Together) îți oferă un sistem de Follow-up după ce ai urmat cursul, unde vorbești cu noi despre problema ta specifică iar noi îți spunem ce să faci în continuare. Majoritatea problemelor apar deoarece unii cursanți nu urmează toți pașii corect. Ne-am dat seama că putem și că trebuie să revenim asupra acestor mici probleme pentru a le rezolva împreună. We Are All In This Together!

Acest sistem îl cunoaștem perfect și știm cum să-l reparăm indiferent ce probleme apar. Nu există obstacole care nu pot fi depășite atâta timp cât urmezi pașii. Vom fi alături de tine every step of the way, mulți ani de acum încolo.

Noi, în calitate de profesori, ne dorim ca fiecare cursant să reușească. Deci dacă din orice motiv rămâi în urmă sau nu înțelegi ceva ne vei putea întreba în webinariile WAAITT și îți spunem clar exact ce trebuie să faci.
PROGRAME PENTRU AVANSAȚI
În afacerea aceasta, cel mai mare obstacol în calea succesului ești chiar tu. Cu cât vrei să faci mai multe cât mai repede, vei eșua… pentru că nu este ușor. De aceea cursul SetUP este beginner-friendly, și îți oferă toată informația de care ai nevoie, în momentul în care ai nevoie de ea. Pas cu pas ajungi la destinație, iar dacă sari pași te vei împiedica. Cursul SetUP nu este singurul nostru program. Pentru cei care au peste 5 vanzari pe zi, avem programul LevelUP pentru avansați, unde aducem periodic guest speakeri din toata lumea care au vânzări de milioane de dolari pe lună sau alte reușite comparabile. Aceștia ne învață tehnici avansate de e-commerce și marketing. De asemenea, merită menționat Amazonienii Summit, super conferința unde vin speakeri foarte avansați ca să ne spună unele dintre secretele lor.
Lucrurile enumerate mai sus sunt rezultatul a sute de ore de muncă, și experiența practică a celor peste 3000 de cursanți. We are all in this together, și deci vom fi alături de tine în fiecare pas al călătoriei tale spre a avea o afacere online profitabilă.
Vezi ce spun cei care au urmat cursul
ARATĂ-MI
Doi oameni obișnuiți în circumstanțe neobișnuite

Nu am pornit pe acest drum cu un scop anume. Nu știam că a deveni selleri pe Amazon ne va duce la a pune bazele celei mai mari comunități românești de e-commerce: Amazonienii.

Am avut obiective simple și modeste: niște timp, niște bani și niște libertate.

Ne-am construit bussines-urile pe Amazon, am inceput sa avem succes si aproape de la sine a apărut Cursul SetUP.

Creșterea a venit natural. Noi ne-am adaptat la cerințele pieței, iar piața din România s-a adaptat la acest model de business (care deja e celebru peste tot în lume).

Între timp, comunitatea Amazonienii a crescut și ea, împreună reușind să avem o voce suficient de puternică încât să convingem Amazonul să adauge România pe lista oficială de țări cu care colaborează.

Există foarte multe motive pentru a nu începe SetUP
Cele mai frecvente sunt:
necesită
investiție
necesită timp
și dedicare
necesită muncă
și efort
responsabilitatea
este la tine

Toate acestea sunt temeri valide.

Dar mai este și posibiltatea să reușești, să fie bine, să sari peste un concediu acum ca să ai 3 concedii peste 2 ani. Să te întrebe toată lumea cum ai reușit, de unde ai știut?

S-ar putea să fie bine... și nu știu dacă asta te sperie mai tare decât faptul că s-ar putea să fie rău.

Uite un adevăr luat direct din psihologie: oamenii nu vor schimbare cu adevărat, nici măcar în bine. Psihicul ne trage spre ce e obișnuit chiar dacă e vorba de o viață mai dificilă și mai grea. Rutina ne aduce un soi de liniște, de care ne este foarte greu să ne desprindem... iar frica ne ține în loc.

Știm că ți-e puțin frică. Și nouă ne-a fost, și încă ne este frică. Dar mai știm și faptul că trebuie să treci prin și peste ea.

Poate nu azi sau mâine, poate nu în următorii 5 ani... Dar dacă nu o faci niciodată, trebuie să accepți faptul că vei rămâne exact unde ești acum.
Dar la un moment dat te vei sătura, și nevoia de schimbare va fi mai mare decât frica.

Noi îți promitem un singur lucru:
Am făcut (și facem) absolut tot posibilul ca tu să reușești

Este atât de mult loc pe Amazon, și totuși oameni capabili își irosesc timpul muncind pentru alții, de nevoie și nu de plăcere. Exact din acea situație am pornit și noi!

Cursul SetUP este conceput special pentru începători, să fie cât mai simplu cu putință. Îți spunem ce dimensiuni să aibă produsul, ce greutate, ce poți să alegi și ce nu poți să alegi, astfel încât să întâmpini cât mai puțină fricțiune în lansarea ta.

Am adunat experiență de la cei peste 3000 de cursanți de până acum, și am perfecționat și șlefuit cursul astfel încât tu să ai un set de pași simpli pe care să-i urmezi înspre lansarea ta. E mai ușor decât crezi, iar dacă urmezi instrucțiunile șansele sunt ca toți să te întrebe cum ai reușit atât de repede...

La noi au existat mici discuții în familie și cupluri, dar până la urmă și pentru ei o faci, nu doar pentru tine. Și e trist că majoritatea românilor nu-și pot imagina cum este să mergi la cumpărături la hypermarket fără să te uiți la prețuri. Iar asta nu ar trebui să fie o aroganță...

Citește în continuare, cu atenție, despre acest curs și convinge-te singur:

Mihai Ionuț
“La prima vedere am fost circumspect cu privire la acest model de afacere dar după ce m-am interesat mai bine și am parcurs primii pași mi-am dat seama că am în față o oportunitate. Alex m-a ajutat foarte mult la început cu sfaturi și soluții la problemele întâmpinate. Dupa 3 luni de activitate, am ajuns la 20 de vânzări pe zi și în două săptămâni încep cu al 2-lea produs.”
MIHAI IONUȚ
Ce este Amazonul
Amazon.com este cel mai mare magazin online din lume. Este cea mai mare piață de desfacere pe care o poți accesa ca seller online. În străinătate, shoppingul online a devenit indispensabil, iar pentru asta este nevoie de selleri care să satisfacă cererea tot mai mare a pieței.

Ai aici câteva statistici, pentru a înțelege magnitudinea acestei platforme. Cifrele ne arată faptul că Amazon este locul unde ai cele mai mari șanse să găsești clienți pentru o afacere online. Acești oameni intră pe platformă și folosesc funcția de căutare pentru a își găsi toate lucrurile de care au nevoie, deci o parte dintre acești 304 milioane de potențiali clienți vor căuta și produsele tale.

Acest magazin online îți dă șansa să îți vinzi propriile produse, să le prezinți cum vrei tu, să faci ce oferte vrei tu… practic îți dă toate șansele să faci marketing de calitate și să-ți bați concurența. Iar noi te vom învăța exact cum să faci asta.
Servicii Copywriting
Milioane de potențiali clienți
Există peste 304 milioane de conturi active pe Amazon. Adică potențiali clienți.
Servicii Design
Utilizatori Prime
Utilizatorul mediu cheltuie peste $625 anual pe Amazon. Cei 65 de milioane de utilizatori Prime (conturi premium) cheltuie dublu.
Servicii Web
Shopping Online
Aproape jumătate (!!) dintre toți cei care fac shopping online merg direct pe Amazon pentru a face o achiziție
Servicii Media
Black Friday Trend
În 2015, cu ocazia Black Friday, Amazon a făcut o treime dintre toate vânzările online din lume. Acest trend se păstrează.
Amazon Fulfillment
Ce este Fulfillment by Amazon?
Amazonul îți pune la dispoziție opțiunea de FULFILLMENT, în care ei se ocupă de absolut tot ce înseamnă comercializarea produsului tău:

Arrowei fac recepția produselor venite de la producător
Arrowei le depozitează
Arrowei îți dau posibilitatea de a le afișa pe site-ul lor
Arrowei le livrează la clienți
Arrowei fac customer support
Arrowei se ocupă de birocrație (contabilitate, facturare, garanții)

Datorită acestui serviciu pe care îl oferă Amazon avem cu toții șansa de a face comerț din fața laptopului pe cea mai mare piață de desfacere din lume: SUA. Fără complicații sau riscuri majore.

Toată lumea știe că vânzările online sunt în creștere. În toată lumea, oamenii preferă să comande direct acasă tot ce le trebuie: de la desfăcător de bere la șosete, cauciucuri pentru mașina de tuns iarba sau chiar scutece.

Americanii folosesc Amazonul pentru cumpărături la fel cum folosim noi Google pentru informații. Americanul intră pe Amazon și își umple coșul de cumpărături cum faci tu la supermarket.
Cine reușește să fie seller pe Amazon?
Crezi că Programul SetUP este doar pentru tinerii cu spirit de antreprenoriat?
Pentru cei cu experiență în afaceri? Că nu poate fi realizat în paralel cu un job full-time?


Cursul SetUP este pentru oricine dorește să își facă propriul program. Poți construi afacerea în timp ce călătorești, ai grijă de copil, când te întorci de la job. Nu există piedici. Sistemul este pus la punct astfel încât orice persoană căreia îi place să lucreze pe internet să poată controla toate aspectele acestui business de oriunde, după orice program.

Nu trebuie să fii un geniu, trebuie doar să… te dedici.

Acest curs este pentru cei care sunt capabili să urmeze instrucțiuni clare și sunt dispuși să învețe un model de business nou. Nu trebuie să fii tânăr, sau să știi engleza foarte bine. Primești toată informația servită în ritmul în care ai nevoie de ea și ai o comunitate imensă care să te ajute cu orice problemă imaginabilă.

Împreună cu oamenii din această comunitate, am reușit să facem oficial România o țară din care se poate vinde pe Amazon. Înainte de a face asta, era un proces mai complicat, dar după ce am trimis mii de mailuri, conducerea Amazon s-a sesizat. Acum e oficial: România se află în comunitatea de selleri Amazon.
Amazon Fulfillment
Cristi Ceres a sărbătorit un an de când e #UP
Prtscreen-Cristi-Ceres
Cursul SetUP îl vom ține noi: Hudi și Claus
Salut, sunt Alex Hudițan, sau Hudi.
Eu mi-am schimbat radical viața și credințele personale despre bani în ultimii 3 ani, timp în care am trecut de la corporatist la a îmi administra business-ul de pe un șezlong dintr-o țară tropicală (de fapt mai multe, îmi place să călătoresc).

Sunt antreprenor, marketer și investitor în egală măsură. Am încercat multe afaceri până am fondat-o pe cea perfectă pentru stilul de viață pe care mi-l doream: libertate totală.

Sunt plecat în lume de peste 34 de luni, călătoresc și lucrez din țări precum Thailanda, Columbia, Mexic sau Brazilia, fiind etern îndrăgostit de plajele superbe și de climatul cald.
Hudi
Hudi
Apariții Media
Salut, eu sunt Claudiu Stănculescu (prietenii îmi spun Claus)
Claus
Încurajat de Hudi să plec de la corporație, m-am aventurat în lumea Comerțului Online.

Motivat de ideea de a sta mai mult pe acasă, am ales să îmi focusez energia în construirea unui brand internațional, și de mai bine de 1 an sunt implicat alături de Alex în conceperea și predarea cursului SetUP.

Am realizat că nu era vorba că munceam mult, ci că nu îmi placea ce făceam. Am decis să îmi asum acest risc și îi mulțumesc soției mele ca a avut încredere în deciza mea, deși la acel moment, cu un bebe de un an, habar n-avem cum se vor desfășura lucrurile.

Mă bucur totusi că pot trece acum acest "leap of faith" pe lista celor mai bune deczii din viața mea. Din ziua în care mi-am dat demisia, deși petrec "destul de mult" timp în fata PC-ului, consider că nu am mai muncit un minut. Flexibilitatea unei astfel de activități înclină balanța în fața oricărei situații s-ar ivi pe parcurs.
Hudi
Încasările noastre pe Amazon în ultimii 2 ani
Trăim din business-urile noastre pe Amazon și de anul trecut am început să ținem cursuri de comerț online. Până acum am avut peste 3000 de cursanți
Ok, probabil te întrebi cât costă acest curs?
Cât ar trebui să coste un curs care te învață cum să îți câștigi libertatea financiară? Tot ce trebuie să știi, de la A la Z

Îți oferim acest curs împreună cu o serie de alte surprize, la doar $1500.

Plătești o singură dată și ai acces pe viață atât la curs cât și la comunitate.

Ne dăm seama că sunt ceva bani de investit în cursul nostru și în business-ul ăsta în general, așa că vrem să înțelegi că rezultatele vin după mai multă muncă și nu este un quick cash method.

Nu vrem să te atragem mișelește :)

Înscrie-te Acum pe Lista de Așteptare
Noi (Hudi și Claus) nu suntem doar niște profesori

Vom fi mentorii tăi în această afacere și îți vom oferi doar informații testate de noi. ZERO bullshit, fără informații irelevante.

Acest curs nu este sursa noastră principală de venit. Noi trăim din vânzările noastre pe Amazon, unde aplicăm tot ceea ce discutăm la SetUP.

Acest curs este felul nostru de a împărtăși cu cei din jurul nostru șansa de a accesa o piață infinită cu o putere de cumpărare pe care aproape că nu ne-o putem imagina.

E ca un joc, un joc foarte distractiv, care te prinde, te stimulează și te răsplătește atunci când câștigi.

Nu e super ușor și, la fel ca orice afacere serioasă, necesită o investiție de minim $5000 (în primele 2 stocuri de produse, lansare, marketing etc).
Dacă ți se pare mult, gândește-te că o covrigărie sau o langoșerie costă aproape 20.000€ și nu se compară cu potențialul unor produse făcute de brandul tau si vandute pe Amazon America.

Dintre foștii cursanți avem peste o mie care s-au lansat deja cu produsele lor, și alte câteva sute care sunt în proces de lansare. Rezultatele fiecăruia și timpul în care îl investește în a-și pune afacere pe roate, diferă.

Există situații wow, în care oamenii s-au dus rachetă și fac peste $100 000 pe lună, alții care fac $10 000 pe lună și majoritatea, care câștigă din afacerea asta între 1000-$5000 pe lună.

Hudi si Claus
Acest curs nu este pentru oricine

Îți spunem din prima că dacă ești în căutarea unei oportunități de a câștiga niște bani rapid și fără muncă, acest curs NU este pentru tine.

Dacă urmărești să înveți un sistem sănătos prin care să devii un antreprenor digital care poate lucra din orice țară doar cu un laptop...

Dacă vrei să îți construiești un brand global care deservește clienții într-un mod avantajos și corect…

Dacă ai vrea să te alături celei mai mari și de succes comunități de antreprenori online din România…

EȘTI LA LOCUL POTRIVIT! Te asigurăm de asta!
Înscrie-te acum pe lista de așteptare Amazon SetUP și fii primul care află dacă facem o nouă ediție

Înscrie-te Acum pe Lista de Așteptare

vlad
“Decizia de a ma inscrie in SetUP cred ca a fost cea mai inteleapta si norocoasa miscare pe care am facut-o vreodata. Nu pot decat sa le multumesc lui Hudi si lui Claus pentru rabdarea, sprijinul si informatiile pe care ni le-au dat de-a lungul cursului pentru ca am castigat nu doar un business ci curajul de a actiona, acel curaj pe care nu il gasisem in mine pana in acel moment. Rezultatele pe care le obtin sunt mult peste ceea ce am crezut initial si pentru asta ma bucur ca fac parte dintr-o comunitate care vine cu enorm de multe informatii relevante! La cum vad lucrurile acum, am incredere totala sa imi continui investitiile si cunostintele pe care le-am dobandit imi dau in sfarsit sansa sa muncesc si sa adun in totalitate rezultatele pentru munca pe care o depun.”
ADI PETRAȘCA
Cum funcționează cursul și platforma online?

Timp de 4 luni, în fiecare vineri vom face câte un webinar live.

Cursul se desfășoara online, live, pe o pagină unde interacționăm cu tine și cu restul cursanților, răspunzând în timp real la întrebări. Totul este sub forma unui dialog deschis și plăcut.

Vei primi consultanță pas cu pas live, acces la zeci de video-uri explicative, template-uri, bonusuri și suport de la grupul existent de amazonieni.

După ce se încheie un webinar, înregistrarea va fi urcată pe platforma de curs, unde o vei putea revedea ori de câte ori vei dori. FIECARE WEBINAR va fi însotit de o procedura pe pași, în care descriem exact care sunt etapele pe care trebuie să le parurgi pentru a îndeplini cerințele care îți sunt predate la curs. Procedurile sunt rezumate foarte eficient, cu pași simpli, pe care dacă îi urmezi nu ai cum să nu reușești.

Pe lângă webinarii și proceduri, îți punem la dispoziție și o colecție de RESURSE. Resursele sunt toate uneltele, formularele sau contactele oamenilor care te pot ajuta (fotografi, modele, copywriteri etc.)

Fă cunoștință cu sute de noi antreprenori care au pornit această afacere de mult timp și sunt dispuși să împartă cunoștințele acumulate. Vei primi informații specifice și relevante pentru români, de la români. Poți pune întrebări legate de fiscalitate, administrare, setarea contului și multe altele.

Noi te vom ajuta cu toată informaţia, tu ești cel ce trebuie să muncească. și o vei face pentru propriul business. Noi nu luăm nici 1% din afacerea ta.

Comunitatea Amazonienii
Este cel mai tare lucru pe care l-am făcut vreodată. Și e foarte important să înțelegi ce îți oferă acest grup. Este pur și simplu un game-changer, este diferența dintre succes nebun și mediocritate.

Noi te învățăm tot ce știm. Aia e destul de mult, și suficient pentru a te descurca excelent în afacerea ta online pe Amazon. Dar greșeli face oricine, mai mici sau mai mari… aici intervine comunitatea.
logo amazonienii
Servicii Copywriting
Orice problemă ai avea, cineva a avut-o înaintea ta
Cum ar fi dacă orice problemă s-ar putea depăși cu pași clari din experiența colectivă a o mie de oameni?
Servicii Design
Resursele și relațiile devin bunuri comune
Imaginează-ți că dacă ai nevoie de o unealtă online pentru business-ul tău, vei găsi imediat oameni care să împartă costurile cu tine.
Servicii Web
Suport moral și încurajare
Oricine începe o astfel de aventură își zice că va fi ușor, și că nu se va lăsa păgubaș… dar apoi renunță sau se lenevește.
Servicii Media
Prieteni nu doar colegi
Orice ai face, este cu 50% mai ușor dacă ai oamenii potriviți alături de tine
Liviu
“Căutam de mult o idee de business care să mă ajute sa accesez clienți din afara României, o idee care să nu mă limiteze PIB-ul și la salariul mediu din România. Am avut norocul că îl cunoșteam pe Alex și am fost curios cum face el de călătorește atât de mult prin lume. După ce am aflat ce face, m-am apucat să studiez și să accesez resursele pe care mi le punea la dispoziție iar acum am și eu produsele mele listate pe Amazon. Trebuie să recunosc că (cu sau fără voie), Alex m-a inspirat, m-a încântat cu ideea de a călători, a avea libertate și a face bani în același timp. Ce vei găsi la Alex, (pe lângă faptul că gândește outside the box și că are dorința de a ajuta) e faptul că are acces la un network, la un grup de oameni de succes din afară, la care nu ai în mod normal acces. Și toate astea sunt lucruri foarte importante atunci când vrei să ai succes!”
LIVIU PASAT
Te vom ghida pas cu pas prin 4 Module gândite pentru a te transforma în doar 4 luni într-un seller experimentat:
Sx Element
1. GĂSIREA PRODUSULUI
Cum să găsești un produs câștigător? Îți vom prezenta exact strategia noastră de a găsi produsele pe care le poţi vinde pe Amazon.
Sx Element
2. NEGOCIEREA CU FURNIZORUL
Vei afla cum să găsești cel mai bun furnizor pentru produsul tău, cum să obții cel mai bun preț, cele mai avantajoase condiții și cum să îți duci produsele în depozitele Amazon în siguranţă.
Sx Element
3. LISTAREA PRODUSULUI
Îți vom împărtăși toate secretele unui listing care vinde.
Sx Element
4. LANSAREA
Amazon.com este un spațiu foarte competitiv, iar un element cheie al succesului este lansarea. Îți vom arăta ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți pentru a începe să vinzi din prima săptămână.
Cuprins SetUP
Ce înveți din acest Curs?
Este un curs foarte bine structurat, ușor de parcurs pe înțelesul tuturor.
Noi, cei cu experiență și rezultate în acest tip de afacere, te vom ghida la fiecare pas.

 • -ÎNCHIDE
  Modulul 1 - Căutarea produsului (perioadă: 3 săptămâni)

  Arrow Te învățăm mindsetul ințial pe care trebui să îl știi pentru a putea face performanță în acest tip de afacere;

  Arrow Îți prezentăm comunitatea și te învățăm cum să lucrezi alături de ei în cel mai eficient sistem posibil;

  Arrow Începi cu un singur produs, asta te ajută să controlezi procesul dar te și protejează financiar;

  Arrow Decât să iti alegi produse - care te limitează, mai bine te învățăm să găsești nișa, produsele se schimbă, dar nișele sunt nevoi umane care nu pleacă niciunde;

  Arrow Te invățăm să faci research pe Amazon pentru a căuta viitorul tău produs;

  Arrow Inveți să analizezi care produse au cerere, se vând bine și reprezintă o oportunitate de business pentru tine. (Nu trebuie să stai să cauți prin casă sau în mintea ta ce produs s-ar putea vinde. Ele sunt deja pe Amazon, trebuie doar să știi cum să le găsești. Noi te învățăm să faci asta!);

  Arrow Cum să testezi fezabilitatea unui produs, care sunt acele lucruri pe care trebuie să le vezi înainte să îl alegi pentru a-ți da seama dacă va fi profitabil sau nu;

  Arrow Îți arătăm parametrii după care trebuie să te uiți astfel să alegi un produs cu un mare potențial;

  Arrow Vei primi de la noi un sistem de analiză de comparație între produse astfel încât să îl alegi pe cel mai bun;

  Arrow Și nu în ultimul rând te vom ajuta să îl alegi pe ”THE ONE”, acel produs cu care merită să îți începi afacerea.


  Rezumând totul în doar o propozție munca ta la acest modul va fi să: petreci timpul pe platforma Amazon, să te familiarizezi cu aceasta și să cauți produse cu potențial, ținând cont de parametrii pe care noi ți-i oferim.
 • +DESCHIDE
  Modulul 2 - Găsirea și Negocierea cu supplierii chinezi (perioadă: 4 săptămâni)

  Arrow Vei învăța NU doar cum să aduci un produs din China. Vei învăța cum să dezvolți cel mai bun produs care să fie net superior concurenței.

  Arrow Îți vom explica care este filozofia din spatele unei oferte cu adevărat tentante pentru cumpărătorii americani.

  Arrow În acest modul îți vei putea pune în valoare toată creativitatea ta pentru a aduce un plus de valoare imens în viața viitorilor tăi clienți. Iar noi ne vom asigura că faci asta!

  Arrow Te ajutăm să găsești cei mai buni producători posbili pentru produsul pe care dorești să îl creezi.

  Arrow Te învățăm cum să îți produci produsul în fabricile din China la un preț super bun. Și nu va fi doar la un preț foarte bun. Te vom învăța cum să ai un produs SUPER CALITATIV!

  Arrow Vei afla cum se creează o relație foarte bună între tine și fabricile din China, astfel încât să obții cel mai bun preț raportat la calitate/preț, plus multe alte beneficii;

  Arrow Vei afla cum să transformi un produs într-o ofertă foarte tentantă pentru potențialii tăi clienți. Tu nu vei vinde doar un produs, le vei oferi o adevărată ofertă cu numeroase bonusuri la produs și extra-uri care îl vor face mult mai special decât cel a competitorilor tăi;

  Arrow Te învățăm cum să te diferențiezi de competitori prin a oferi mult mai multă valoare clienților tăi;

  Munca ta la acest modul va fi: Să realizezi o ofertă mai bună decât cea a competitorilor tăi. Apoi să cauți cei mai buni furnizori în funcție de criteriile spuse de noi. Să negociezi cu ei și să obții cea mai bună ofertă. Să testezi produsul obținut. Iar ulterior să comanzi primul stoc de produse, care va ajunge în America, în depozitele Amazon.
 • +DESCHIDE
  Modulul 3 - Listarea Produsului pe Amazon (perioadă: 4 săptămâni)

  Arrow În primul rând nu trebuie să îți deschizi un magazin online, te vei folosi de cel mai tare magazin online din lume, care are o putere de cumpărare aproape infinită;

  Arrow Îți vom arăta cum se setează contul de Amazon Seller (deoarece mulți ne-au tot întrebat insistent - SE POATE ȘI DIN ROMÂNIA fara probleme);

  Arrow Te vom învăța de la A la Z cum se face un marketing ”on page” eficient pentru produsul tău;

  Arrow Vei afla toate lucrurile ce țin de o listare de produs awesome. (titlu produs, descriere produs etc);

  Arrow Listarea produsului este identitatea ta - calitatea paginii tale de prezentare a produsului te vom învăța să fie exceptională, net superioară față de ce are competiția pe acel segment de piață;

  Arrow Îți vom arăta mici secrete pe care majoritatea celor care vând pe Amazon, nu le știu ce te vor ajuta să ai o conversie mult mai bună;

  Arrow Înveți cum să faci ”Amazon SEO”, astfel încât Amazon să îți plaseze produsul cât mai sus în căutările potențialilor tăi clienți;

  Arrow Te vom învăța cum să îți faci poze atractive de produs;

  Arrow Îți vom arăta cum să îți construiești o imagine de brand online astfel ca atunci când caută potențialii clienți informații despre tine să își facă o părere bună;

  Munca ta la acest modul va fi să: Îți setezi contul de vânzător oficial Amazon. Construiești o prezență online decentă pentru un brand de început. Să faci o prezentare excelentă la oferta / produsul tău.
 • +DESCHIDE
  Modulul 4 - Lansarea Produsului -> #UP (perioadă: 3 săptămâni)

  ArrowAcesta este momentul cu cea mai mare plăcere și emoție din tot cursul. După cum o să vezi pe pagina de prezentare a cursului pe care am atașat prt screen-uri de pe grupul de facebook unde toți viitori tăi colegi scriu #UP #UP #UP și toată comunitatea dă like postării tale în formă de respect și apreciere pentru munca pe care ai depus-o.

  ArrowÎți oferim toată strategia necesară pentru vânzarea produsului tău, atât în lansare precum și pe toată perioada lui de viață;

  ArrowÎn primul rând te vom învăța cum să faci o lansare de succes, astfel încât să obții cât mai repede un ranking, o imagine bună și numeroase recenzii pozitive despre produsul tău;

  ArrowÎți vom arăta cum să îți setezi campaniile plătite de promovare pe Amazon astfel încât să reușești să obții o bună profitabilitate;

  ArrowTe vom învăța să faci reclame plătite pe Amazon care să îi ofere viziblitate produsului tău;

  ArrowVei afla de la noi cum să aduci trafic constant pe pagina produsului tău.

  ArrowÎți vom oferi informațiile necesare pentru toată partea fiscală și contabilă a acestei afaceri;

  Munca ta la acest modul va fi să: Faci o strategie de lansare pentru produsului tău cu ajutorul nostru. Setezi reclame plătite pe platforma Amazon. Faci toate optimizările posibile pentru o listare cât mai bună.
Fă cunoștință cu Mentorii SetUP
O echipă de selleri experimentați, ca să te ajute cu orice obstacol

Pentru ca tu să poți avea o experiență educațională cât mai bună, am apelat la prietenii noștri să ne ajute cu managementul grupului. Aceștia sunt selleri experimentați care cunosc în detaliu toate aspectele bussiness-ului și vor răspunde la orice întrebare apare pe grup.

Este foarte important ca toată comunicarea să se întâmple pulbic, astfel încât toți cursanții să beneficieze de fiecare fragment de informație.

Mentorii discută cu cei împotmoliți, dau sfaturi bune, se consultă între ei, și în general își dedică timpul și energia pentru a te ajuta ori de câte ori vei avea nevoie de ajutor.

Nimeni nu e lăsat în urmă, iar acești super oameni sunt aici să ne ajute cu această promisiune.

Antonio-Gavrila
Antonio Gavrila
Adi-Petrasca
Adi Petrasca
Aleman-Razvan
Aleman Razvan
Daniel-Ionascu
Daniel Ionascu
Sorin-Ioan-Mihu
Sorin Ioan Mihu
Mihai-Nevodar
Mihai Nevodar
Cristi-Ceres
Cristi Ceres
Florin-Lucian
Florin Lucian
Vlad-Ciocan
Vlad Ciocan
Lucian-Nanau
Lucian Nanau
Adrian-Boioglu
Adrian Boioglu


Bonusuri oferite din partea lui549 Testimoniale de la vechiile editii
Citește ce spun cursanții din primele cinci ediții SetUP. Vei afla lucruri interesante despre cum s-au lansat și cum au reușit în această afacere.
testimonial
testimonial
testimonial
testimonial

549 imagini în galerie
Interviuri cu unii dintre cei mai activi AMAZONIENI
Interviu cu Adrian Boioglu
Interviu cu Adrian Boioglu
Interviu cu Răzvan Savu
Interviu cu Răzvan Savu
Interviu cu Ramona Chirilă
Interviu cu Ramona Chirilă
Vlad Ciocan
Interviu cu Vlad Ciocan
Adi Petrașca
Interviu cu Adi Petrașca
Florin Lucian
Interviu cu Florin Lucian
Marius Burdulea
Interviu cu Marius Burdulea
Marius Burdulea
Interviu cu Adrian Suciu
Răzvan Aleman
Interviu cu Răzvan Aleman
Răzvan Aleman
Interviu cu Cristi Ceres
Alina și Luck
Interviu cu Alina și Luck
Alina și Luck
Interviu cu Bogdan Răducanu
Informații generale și beneficii
De ce Amazonul este locul potrivit pentru a te lansa în e-commerce
Arrow Îți dezvolți afacerea în ritmul tău propriu
Arrow Poate fi full time sau part time pentru un venit extra
Arrow Este un model de afaceri care se poate dezvolta și pe alte platforme
Arrow Înveți să creezi și să gestionezi un business online cap-coadă de la găsit nișa, la marketing și vânzări și gestionarea banilor. Este o școală de antreprenoriat cum nu prea mai găsești
Arrow Ai o comunitate în spate
Arrow Îți vom oferi toate sfaturile necesare pentru a ști dacă ți se potriveste o firmă în România sau în America. Amândouă variante sunt bune și fezabile.
Arrow Lean Startup - crești treptat cu riscuri minime
Arrow Este un business în care intri foarte repede pe profit
Arrow Înveți cash flow management - cum să gestionezi banii și timingul banilor astfel încât să nu te ia cheltuielile prin surprindere
Arrow Testezi produsul cu clienți reali si produse reale înainte de a investi bani serioși - duci un produs pe amazon, vezi dacă exsită cerere și testezi efectiv înainte de a face saltul
Arrow Poți incepe fără angajați, te poți baza mult pe automatizări și colaboratori
Arrow Nu ai nevoie de depozit, sistem de gestiune, sistem de notificări, de customer care and distribution, nu trebuie sa iei tu banii de la clienți - se ocupă Amazon de lucrurile astea
Arrow Vei avea acces la foarte multe contacte și recomandări către alte persoane de care poți avea nevoie. (ex: quality check în America, contabil, înfințare firmă etc). Toate aceste recomandări sunte testate de noi în afacerea noastră;
Arrow Nu trebuie să instalezi softuri speciale pentru curs, totul se desfășoară direct prin Facebook
Arrow Înveți cum să faci Amazon SEO ca să ajungi cât mai sus în căutările oamenilor
Arrow Acest business are multe aspecte, foarte multe finețuri. Pe langă noi doi, avem în echipă 11 mentori și o comunitate de oameni cu experiență, astfel te putem ajuta cu toate problemele REALE care apar.
Arrow Vei avea parte de informații predate live, actualizate la situația actuală de pe Amazon și ajutor direct pe problemele tale specifice
Arrow Vei avea acces la 34 de ore de curs LIVE
vlad
“Fiind pasionat de mediul online, de îndată ce am aflat de acest model de business am început să caut peste tot informaţii pentru a găsi cea mai sigură metodă de a lansa un produs şi implicit un brand pe Amazon. Aşa am descoperit povestea lui Alex şi a lui Claus, cursul setUP şi comunitatea Amazonienii. Cu ajutorul webinariile live am urmat pas cu pas fiecare modul şi astfel, cu câteva zile înainte de finalizarea cursului am lansat primul produs pe Amazon care a început să vândă din primele zile. Din curs am învăţat cum să încep corect acest business de la alegerea produsului şi negociera cu fabrica din China până la lansarea acestuia pe Amazon. Ca în orice business, trebuie să înveţi constant, iar grupul Amazonienii este locul în care am găsit mereu informaţii utile şi de actualitate care m-au ajutat mult după ce am avut produsul #UP. Le mulţumesc băieţilor pentru că m-au învăţat cum să încep acestă afacere online de la 0 dar şi comunităţii pentru tot ajutorul acordat. O experienţă inedită şi o modalitate extraordinară de a învaţa acest model de business.”
VLAD CIOCAN
Care este investiția necesară pentru cursul care te va ajuta să îți dezvolți primul tău brand global
Amazon Fulfillment

Îți oferim acest curs împreună cu o serie de alte surprize, la doar $1500. Plătești o singură dată și ai acces la el pe viață, precum și la comunitate.

Nu e super ușor, și necesită o investiție. Insa ESTE DE ZECI DE ORI MAI USOR CA MULTE ALTE AFACERI CLASICE! Ai nevoie de aproximativ $5000 de investit: in stoc, rezerva de bani pentru stocul urmator pana vine primul profit de la Amazon, campanii de promovare etc. Este foarte important pentru noi să înțelegi că rezultatele vin după mai multă muncă și nu este un quick cash method. Nu vrem să te atragem mișelește :)

Să știi că nu există o sumă fixă. Ceea ce îți putem spune cu certitudine e că o medie a sumelor investite de cursanți până acum este de aproximativ $5000.

Este important de menționat că pe măsură ce externalizezi dintre task-urile tale și plătești colaboratori pentru fotografii, copywriting, contabilitate, etc. și costurile tale vor crește.

Acești bani, totuși, sunt o investiție în brand. Sunt bani cu care cumperi stoc, pe care îl vei vinde ulterior. Nu sunt bani pierduți, ci bani pe care îi vei recupera în timp - pe măsură ce vinzi din produsele tale. Gândește-te ce afacere, care să aibă măcar 25% din potențialul acesteia, ai mai putea să pornești cu această investiție?

Însă desigur, cu $1500 ai mai putea să îți cumperi un televizor scump, LED Smart FullHD 4k de 101cm.

Bonus
MODEL TRANSPARENT DE LANSARE PRODUS

V-am tot spus de echipa de mentori, și de cât de tari sunt. Oameni faini care s-au dedicat fără să ceară nimic în schimb, pentru a ajuta comunitatea. Ei bine, de data aceasta ne-au facut tuturor o surpriza:

Produsul fiecărui cursant este secret. Tot restul este informație publică în comunitate. Dar ca să ai un exemplu concret de ce ar trebui făcut atunci când te lansezi, dar în special cum se face corect... Mentorii SetUP au decis să lanseze împreună, PULBIC, un produs.

Complet transparent, aceștia vor documenta pașii pe care i-au urmat și vor răspunde la orice întrebare despre procesul lor. Acest lucru va aduce foarte multă valoare comunității, și suntem incedibil de recunoscători pentru inițiativa lor.

Deci toți mentorii și-au unit forțele pentru a documenta lansarea unui produs pe Amazon, iar tu vei putea urmări pașii, direct aplicați... pentru că cea mai bună metodă de a învăța este ”să furi meserie” 🙂

Înregistrare Video Amazonienii Summit 2016 & 2017
Primești înregistrările evenimentelor despre Amazon din România care au avut loc în București:
Amazonienii Summit 2016 & 2017. Au urcat pe scenă și au împărtășit din secretele lor zeci de speakeri cu renume din domeniu și selleri ce au vânzări însumate de zeci de milioane de dolari.
Highlights Summit 2016
Highlights Summit 2017
Amazonienii Summit 2017

Spunem doar atât: Amazonienii Summit 2017 😎 Sentimentul a fost WOW! Să avem alături de noi peste 500 de oameni din comunitate, frumoși, ambițioși, și nu în ultimul rând, hotărâți în ceea ce fac. Vă mulțumim fiecăruia dintre voi în parte și suntem recunoscători pentru evenimentul minunat! Pentru cei care nu sunt încă printre Amazonieni, avem o veste bună. Au început înscrierile la noua ediție SetUP 5 → http://bit.ly/Amazon-SetUP5.

Posted by Amazon SetUP on 10 Octombrie 2017
Amazonienii Follow-up

ⓘ Webinarii gratuite pentru toti membrii comunitatii care nu au reusit inca sa ajunga la 5 vanzari zilnice.

Adica ne poti intreba concret, pe cazul tau particular ce nu merge, iar noi te vom ajuta cum stim mai bine. Va fi ca un sistem de Suport Tehnic, in care noi analizam problemele tale in context, si te indrumam in directia buna.

Majoritatea obstacolelor sunt de fapt niste probleme mici, care se pot rezolva rapid.

Te vom ajuta oricat este nevoie pentru a ajunge sa ai o afacere profitabila pe Amazon.

Cam asta pierzi dacă nu te înscrii la Amazon SetUP
Sau cât timp ai putea economisi dacă ai avea acces la experiența celor care au trecut prin „foc” și pot să îți arate pas cu pas cum să eviți greșeli similare?

Am creat grupul Amazonienii și cursul Amazon SetUP tocmai pentru a te ajuta să economisești timp, să eviți greșeli costisitoare și să îți crești afacerea dincolo de ce îți poți închipui că e posibil. Aproape în fiecare zi vei găsi câte un post care aduce în comunitate o informație nouă și prețioasă.

Practic, dacă nu te înscrii la curs, pierzi șansa de a face un business profitabil, cu resurse puține. Pierzi libertatea pe care ți-o oferă o afacere online, și satisfacția de a controla totul cu mâinile tale.

Nu pierde și timpul :)
Testimonial
“Dragă Alex, la recomandarea ta m-am apucat de acest business. Obiectivul meu era să fac cel puțin un salariu în plus pe lună din această afacere. Se pare că m-am înșelat, pentru ca mulțumită ajutorului tău mai am puțin și depășesc o cifra de afaceri cu șapte zerouri. Îți mulțumesc pentru aceasta recomandare și eu la rândul meu recomand toată strategia ta.”
RĂZVAN CHIRIȚĂ
Amazon Fulfillment
FAQ - Întrebări frecvente
Arrow M-am gândit deja la un produs pe care aș vrea să îl vând în România cu ajutorul Amazon, merită să fac asta?

NU! Nu merită, având în vedere că avem o piață aproape infinită în America. În plus, noi nu vindem un produs care ne vine nouă în minte sau pe care îl găsim prin casă. Produsul se alege în urma unei analize de piață și după un studiu aprofundat, dacă există cerere suficientă pentru acesta. Toate aceste lucruri le vei învăța chiar în primul webinar din curs.
Arrow Câți bani îmi trebuie pentru a începe această afacere?

Să știi că nu există o sumă fixă. Ceea ce îți putem spune cu certitudine e că o medie a sumelor investite de cursanți până acum este de aproximativ $5000.

Este important de menționat că pe măsură ce externalizezi dintre task-urile tale și plătești colaboratori pentru fotografii, copywriting, contabilitate, etc. și costurile tale vor crește.

Cursanții de la SetUP 1 și 2 au făcut aproape totul singuri, de la fotografii la logo design, iar costurile inițiale au fost mai reduse. Dacă tu vrei să apelezi la experți, ține cont că vei depăși probabil suma de $5000.

Acești bani, totuși, sunt o investiție în brand. Sunt bani cu care cumperi stoc, pe care îl vei vinde ulterior. Nu sunt bani pierduți, ci bani pe care îi vei recupera în timp - pe măsură ce vinzi din produsele tale.

Nu trebuie să îi ai pe toți deodată. O parte îi vei investi la început, o parte mai târziu. Am explicat în detaliu ce se întamplă cu această investiție chiar în tutorialul gratuit.

În mare parte, investiția se împarte în cateva categorii: stoc inițial de produs, transport China - America, branding, marketing-ul de lansare și al doilea stoc.

Aproape jumătate dintre ei se investesc în stocul inițial și transport, însă este bine să ai pregatiți banii și pentru al doilea stoc. Este posibil să vinzi foarte repede și să rămâi fără stoc. Ca să fii pregătit și să nu rămâi fără, acesta trebuie comandat cât mai repede după ce vezi rezultatele lansării.

Acești bani vor fi capitalul tău inițial, rulant. Îi poti recupera foarte repede, mult mai repede decât în majoritatea afacerilor, însă ai nevoie de ei ca să poți începe.
Arrow Trebuie să știu limba engleză?

Nu neapărat. Ajută mult să știi engleza la nivel basic deoarece majoritatea comunicărilor se fac prin scris... dar avem oameni care se descurcă excelent cu ajutorul Google Translate.
Arrow Cum mă înscriu la curs?

Pentru a te înscrie, trebuie să apeși butonul mic și drăguț, iar apoi să completezi câmpurile. Poți alege plata securizată cu cardul sau transfer bancar.

După ce efectuezi plata, vei primi repede un e-mail de confirmare împreună cu alte informații suplimentare.
Arrow Pentru a începe această afacere am nevoie de o invesțite pe care nu o am, ce pot face?

Știm că este nevoie. Și noi când am început a trebuit să investim. Chiar mai mult decat este nevoie să o faci tu, deoarece noi nu am avut atâta sprijin precum vei avea tu, venit din partea noastră și a comunității. Datorită acestui curs tu o să ai parte de o strategie, de un întreg sistem pe care, dacă îl respecți, este imposibil să nu reușești. În comunitate sunt oameni care au facut mari eforturi pentru a incepe această afacere, iar asta nu i-a oprit să reușească.

Orice afacere îți vei deschide va avea nevoie de o investiție inițială. Partea bună este că în aceasta nu trebuie să investești la fel de mult ca într-o afacere clasică și nici nu ai atâtea riscuri.
Arrow Până când sunt posibile înscrierile, când începe cursul, și cum se desfășoară?

Înscrierile sunt posibile doar până pe 13 martie, ultima zi în care trebuie să avem confirmată plata înscrierii. Ulterior nu vom mai putea accepta noi membri în curs sau în comunitate.
Cursul Amazon SetUP începe pe 16 martie
Cursul dureaza 14 săptămâni. În fiecare sâmbătă vei primi un link de webinar în care intrăm în direct și lucrăm, îți spunem pas cu pas tot ce este nevoie să faci. Ulterior vei avea acces la toate înregistrările cursului.
Acesta nu este doar un simplu curs la care vii doar să înveți. Noi l-am mai denumit și “incubator de afaceri”. L-am denumit așa deoarece, în timp ce se desfășoară cursul, tu îți vei lansa propria afacere. La final nu vei fi un butoi de informații pe care trebui să le aplici singur. O vei face direct în perioada cursului.
Arrow Am un loc de munca / am 1-2-3 copii / dețin o afacere care nu merge cum mi-aș dori / cât timp trebuie să mă implic în această afacere?

Acestui business îi poți dedica exact cât timp dorești tu. Dacă vrei să fii "în pas" cu acest curs pentru a-ți lansa primul produs în perioada lui de desfășurare, ar trebui să aloci 1-2 ore pe zi. La curs vei avea acces pe viață. Deși noi ne dorim să îți lansezi produsul cât mai repede, te lăsăm să evoluezi în ritmul tau, nu te va grăbi nimeni. Eventual colegii de curs sau cei din edițiile precedente te vor motiva prin propriile lor exemple :)
Înscrie-te acum pe lista de așteptare Amazon SetUP și fii primul care află dacă facem o nouă edițieCursul e mai distractiv dacă-l faci împreună cu prietenii.
Dacă ai nelămuriri, ne poți contacta la:
0734 375 081
hello@amzsetup.ro
Pe chatul din dreapta ecranului

Alina te va ajuta cu drag!

Program customer support: Luni - Duminica între orele 10:00 și 18:00.
Mădălina Marinescu